TEXHOKOMEPC
Количка за
пазаруване
в количката Ви има 0 артикула
Начало
Промоции
Производители
Магазини
Лизинг
Доставки
За нас
Съвети
Контакти

Техника
Пералня
Пералня

Най-напред трябва да изясним каква пералня е необходима. С преден или горен капак? Да се съобразим с мястото определено за пералня.

Пералните с преден капак стават и за вграждане, горната им част може да се ползва за различни цели, по- ефикасни са. Перални с преден капак са по-широки, но не са толкова дълбоки, колкото тези с горен. За по-голям капацитет на пране са по-подходящи пералните с преден капак. Някои имат капацитет до 9 кг.

Пералните с горен капак не се нуждаят от много място, но са по- неефективни. Техният горен плот не може да се използва по никакъв начин. Техния капацитет обикновено е до 5 кг.

Много важна характеристика при пералните са оборотите на центрофугата. Колкото по-високи са те, толкова по-бързо след това ще изсъхнат дрехите.

Много важна е и икономичността на пералнята. Ако искаме по-малки разходи, след закупуването на пералнята, е хубаво да изберем такава с по-малка консумация на енергия. Перални от клас С са задоволителни, тези от клас В са добри, а тези от клас А са много добри. Пералните от клас А+ и А++ са най-добрите понеже спестяват най-много енергия.

RSS Техника RSS Техника  RSS Мебели RSS Мебели  Twitter Twitter Online - ТЕХНОКОМЕРС
Copyright © 2012 "Технокомерс"ООД Powered by upi